Web Analytics
scris duminică, 19.05.2024

Video. Razie în Pitești. Amenzi pentru șoferii cu probleme

Acțiune a polițiștilor rutieri împreună cu specialiștii RAR în Argeș.

Video. Razie în Pitești. Amenzi pentru șoferii cu probleme

În zilele de 17 și 18 mai a.c., politiștii Biroului Rutier Pitești, în colaborare cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român (R.A.R.) – filiala Argeș au desfășurat activități de control în trafic, în intervalul orar 19:00 – 21:00.

În cadrul activităților au fost efectuate cu precădere verificări ale stării tehnice a autoturismelor și motocicletelor, respectiv existența modificărilor sistemului de evacuare și iluminat.

În urma vertificărilor, polițiștii și inspectorii R.A.R. au aplicat 9 sancțiuni contraventionale, în valoare de 2.970 de lei, fiind aplicată măsura complementară de reținere a 6 certificate de înmatriculare.

Citește și Amenzi de peste 14.000 de lei în urma unui control la taximetrişti în zona aeroporturilor

S-au constatat următoarele abateri: patru modificări neconforme ale sistemului de evacuare; două anvelope neconforme; două abateri privind noxele emise de autovehicule; o modificare neomologată a sistemului de iluminat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...