Web Analytics

CFR Cluj – Lazio, în barajul pentru optimile Conference League

de | 7.11.2022 18:16 | Actualitate, Home, Sport

CFR Cluj va întâlni echipa italiană Lazio Roma în barajul pentru calificarea în optimile de finală ale Europa Conference League, potrivit tragerii la sorţi efectuate azi la Nyon.

Partida din prima manşă a barajului va avea loc pe 16 februarie, la Roma, pe Stadio Olimpico, iar meciul revanşă se va disputa în data de 23 februarie, la Cluj-Napoca. Cele două echipe s-au mai întâlnit în sezonul 2019/2020 în grupele Europa League. CFR a câştigat acasă cu 2-1, iar Lazio s-a impus cu 1-0 la Roma. În acest sezon de Europa League, Lazio s-a clasat pe locul al treilea în grupă, după Feyenoord şi FC Midtjylland, dar înaintea austriecilor de la Sturm Graz, toate echipele având câte 8 puncte.

Citește și: Titlul mondial la Campionatul Mondial de Alergare Montană ajunge în Argeș

CFR a ocupat locul secund în grupa sa din Europa Conference League, după Sivasspor, dar înaintea formaţiilor Slavia Praga şi FC Ballkani. Duelurile din barajul pentru optimile Europa Conference League opun echipele clasate pe locul al treilea în grupele Europa League şi formaţiile clasate pe locul secund în grupele Europa Conference League.

Citește și: „Bernabeu nu înţelegea de ce, la banii lui şi la tot ce făcuse el, nu putea să-l ia pe Dobrin”

În optimile Europa Conference League s-au calificat direct câştigătoarele grupelor: Istanbul Başakşehir, West Ham United, Villarreal, Nice, AZ Alkmaar, Djurgaardens, Sivasspor şi Slovan Bratislava. Finala competiţiei va avea loc în data de 7 iunie 2023 pe Eden Arena din Praga.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *