Web Analytics

CFR Călători: Studenţii îşi vor putea rezerva online călătoria cu trenul

de | 14.09.2020 08:29 | Actualitate

CFR Călători a anunţat că studenţii îşi vor putea cumpăra bilete online sau de la automate, pentru reducerea timpului de aşteptare la casele de bilete.

Compania CFR Călători a încheiat un protocol cu trei organizaţii studenţeşti reprezentative cu privire la procedura prin care studenţii să aibă posibilitatea de a-şi procura bilete de tren online. Potrivit CFR Călători, s-a discutat şi cu studenţii români din străinătate asupra condiţiilor tehnice pentru a permite accesul gratuit al acestora cu trenul. Urmează să fie stabilită procedura legală prin care acest lucru să devină posibil.

Studenţii reprezintă o categorie importantă printre călătorii noştri şi din acest motiv am căutat împreună cu Ministerul Transporturilor o soluţie care să le permită procurarea online a biletelor de tren. Am continuat astfel politica asumată la începutul anului de a pune în centrul atenţiei călătorul şi nevoile sale şi sperăm că acest pachet legislativ şi platforma informatică aferentă să fie finalizate până la începerea anului universitar”, a declarat directorul general CFR Călători, Dan M. Costescu.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii