Web Analytics
scris sâmbătă, 17.06.2023

CFR Călători avertizează asupra unui concurs fals promovat online

CFR Călători avertizează călătorii asupra unui concurs fals privind câştigarea unui card-cadou de transport pe calea ferată, la un preţ minim, care circulă în aceste zile în mediul online, informează Agerpres.

CFR Călători avertizează asupra unui concurs fals promovat online

Citește și: Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Am avut nişte oferte destul de tentante de la partidele importante, dar nu cred că voi intra în politică”

„În mediul online circulă informaţii despre un fals concurs privind câştigarea unui card cadou de transport pe calea ferată, la un preţ minim. Atenţionăm pasagerii că CFR Călători sau CFR S.A. nu au organizat un astfel concurs şi nu au în derulare nicio campanie de promovare pentru oferirea unui card cadou de călătorie”, precizează CFR Călători. Această campanie de promovare este o tentativă de fraudă informatică care poate avea drept consecinţă accesul la datele dumneavoastră personale şi de banking. Reprezentanţii CFR Călători menţionează că au fost sesizate organele competente, care vor derula cercetări în legătură cu această campanie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită