Web Analytics

CFMOTO CForce 520L – Relaxare în mediul off-road

de | 5.11.2021 16:21 | Actualitate

O plimbare cu ATV-urile pe traseele off-road poate fi un prilej bun de relaxare și de evadare din zona urbană, foarte aglomerată și zgomotoasă. Specialiștii ATVRom Bucovina propun investiția într-un ATV CFMOTO CForce 520L, un vehicul foarte practic, performant, care are foarte multe avantaje într-un preț accesibil.

CFMOTO este o companie inovatoare, care a căutat întotdeauna să creeze ATV-uri pe placul tuturor utilizatorilor, care să se facă cât mai utile și să rezolve problemele oamenilor. Astfel a apărut CFMOTO CForce 520L, un ATV cu caracter atât utilitar, cât și recreațional. Așadar, acesta poate fi utilizat în diverse scopuri, de la diferite activități relaxante pe traseele greu accesibile și accidentate, până la muncă în jurul gospodăriei, la fermă sau prin grădină.

Acest vehicul vine dotat cu un motor monocilindric cu 4 valve, SOHC, EFI, cu răcire cu lichid și o capacitate de 495 cc, capabil în a dezvolta o putere de până la 34 de CP și o cutie de viteze automată CVT. Acestea sunt suficiente pentru o experiență plină de distracție și adrenalină. Rezervorul este unul destul de încăpător, pentru a oferi o autonomie cât mai bună, având o capacitate de 15 litri. Pentru un confort maxim și o siguranță cât mai sporită, la capitolul mecanică se remarcă componentele moderne, cum ar fi suspensiile independente cu braț dublu de tip A, frânele hidraulice pe disc, cât și anvelopele masive CST ABuzz 25×8-12 25 inch, care dau un aspect atractiv și aderență pe traseu vehiculului.

CForce 520L este varianta modelului clasic CForce 520, dar cu o capacitate de două persoane. Așadar, poți lua alături de tine un partener, fie pentru muncă, fie pentru distracție pe tărâmurile off-road. ATV-ul dispune de un spătar înalt și confortabil, cât și de tehnologii și sisteme care fac condusul cât mai ușor și relaxant.

Designul este unul inedit și modern, pregătit să întoarcă privirile tuturor pasionaților, ba chiar și a celor ce nu simpatizează aceste vehicule. Modelul vine în patru variante de culori, potrivite cu geometria și scopurile ATV-ului. Cele patru variante de culoare disponibile sunt roșu, portocaliu, camuflaj sau negru.

Un astfel de vehicul poate fi condus cu un carnet de categoria B, necesar pentru pilotarea autoturismelor cu masă proprie până în 400 de kilograme și cu o capacitate cilindrică mai mare de 125 cmc. Acesta vine în varianta cu omologare T3B, înmatriculabilă la primăria din raza localității, dar și în varianta Euro5, înmatriculabilă la poliție. Modelul Euro5 are ca avantaje un diferențial blocabil față/spate în plus, cât și o viteză maximă, care atinge până la 90 Km/H. Ambele tipuri de vehicule pot fi achiziționate chiar și în rate din rețeaua de magazine a dealerilor oficiali ATVRom, cu o garanție de 3 ani. Prețul vehicului este unul foarte accesibil, potrivit pentru buzunarul oricărui pasionat. În plus, ATV-ul poate fi privit ca o investiție, deoarece într-o sumă modestă de bani vei avea un partener ideal de muncă, cu ajutorul căruia vei putea să eviți diverse costuri suplimentare.

Sursa foto: global.cfmoto.com

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii