Web Analytics

Cetățean algerian, depistat în Mărăcineni fără a avea dreptul de a șofa în România

de | 27.08.2018 15:27 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 117 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 49.649 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 27 permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 39 de ani, cetățean algerian, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Mărăcineni, fără a avea drept de a conduce pe teritoriul țării noastre. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe M.C., de 26 de ani, din comuna Moșoaia, care conducea un autoturism fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare, care fuseseră retrase ca urmare a unei abateri la regimul circulației pe drumurile publice săvârșită pe raza altui județ. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii