Certificatul verde, în detrimentul spiritului civic

de | 12.11.2021 10:33 | Actualitate, Culise, Dezvaluiri, Home

În mod ciudat, tot mai des sunt semnalate incendii în Pădurea Trivale. Deocamdată, acestea nu au fost de amploare și au putut fi stinse înainte de a căpăta dimensiuni de necontrolat.
Demnă de relatat, însă, pățania unui piteștean care locuiește la liziera (în continuă expansiune, dar asta e o altă poveste) „fabricii de oxigen” a Piteștiului. Surprinzând un incendiu în apropierea locuinței sale, acesta a ieșit din casă, după ora 22,00, pentru a filma evenimentul, pe care să îl transmită autorităților, în speranța că acestea vor avea dovada a ceea ce se întâmplă.

Omul a uitat, însă, că nu avea certificat verde și, deci, nu avea voie să fie afară din casă la acea oră. Neștiind cum să procedeze ca să anunțe, dar în același timp nici să nu intre sub incidența ultimelor reglementări CNSU, a trimis filmarea prietenilor vaccinați, care au redirecționat-o către cine trebuia să intervină. Și, slavă Domnului, în cele din urmă intervenția s-a făcut în timp util.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Jandarmii argeșeni: “La intrări nu se realizează triajul epidemiologic, iar unii clienți nu posedă certificat verde”

Citește și Patru persoane amendate pentru că au intrat în sala de jocuri de noroc fără certificat verde

Acest articol este despre: certificat verde,coronavirus,covid 19

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. Incendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței si la o camera de centrală. Pentru alimentarea cu apă, la locul interventiei se depladează încă o autospecială de stingere cu...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...