Web Analytics

Certificatul verde, în detrimentul spiritului civic

de | 12.11.2021 10:33 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri

În mod ciudat, tot mai des sunt semnalate incendii în Pădurea Trivale. Deocamdată, acestea nu au fost de amploare și au putut fi stinse înainte de a căpăta dimensiuni de necontrolat.
Demnă de relatat, însă, pățania unui piteștean care locuiește la liziera (în continuă expansiune, dar asta e o altă poveste) „fabricii de oxigen” a Piteștiului. Surprinzând un incendiu în apropierea locuinței sale, acesta a ieșit din casă, după ora 22,00, pentru a filma evenimentul, pe care să îl transmită autorităților, în speranța că acestea vor avea dovada a ceea ce se întâmplă.

Omul a uitat, însă, că nu avea certificat verde și, deci, nu avea voie să fie afară din casă la acea oră. Neștiind cum să procedeze ca să anunțe, dar în același timp nici să nu intre sub incidența ultimelor reglementări CNSU, a trimis filmarea prietenilor vaccinați, care au redirecționat-o către cine trebuia să intervină. Și, slavă Domnului, în cele din urmă intervenția s-a făcut în timp util.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Jandarmii argeșeni: “La intrări nu se realizează triajul epidemiologic, iar unii clienți nu posedă certificat verde”

Citește și Patru persoane amendate pentru că au intrat în sala de jocuri de noroc fără certificat verde

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii