Web Analytics
scris joi, 26.05.2022

Certificatele de cazier judiciar se eliberează și la Poliția Mioveni

Certificatele de cazier judiciar și certificatele de integritate comportamentală se pot obține, începând cu data de 30 mai 2022, și de la sediul Poliției Mioveni. Persoanele interesate se pot adresa la ghișeul de lucru cu publicul, după următorul program:

Certificatele de cazier judiciar se eliberează și la Poliția Mioveni

Luni, Marți, Joi și Vineri – în intervalul orar: 08.30 – 11.00

Miercuri – în intervalul orar: 15.00-17.30

Citește și Argeș. A fost inaugurat podul nou de la Mihăești

IPJ Argeș anunță că obținerea certificatului de cazier judiciar/certificatului de integritate comportamentală se face personal sau prin împuternicit (cu procură notarială sau împuternicire avocațială), prin prezentarea la ghișeele de lucru cu publicul, în timpul programului, indiferent de domiciliul ori locul nașterii titularului.

Mai multe informații de interes despre obținerea certificatului de cazier judiciar/certificatului de integritate comportamentală, puteți obține accesând link-ul: https://ag.politiaromana.ro/ro/utile/documente-necesare-eliberarii-de-acte/cazier-judiciar-persoane-fizice-certificate-de-integritate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită