Web Analytics

Ceremonie militară și religioasă organizată de Garnizoana Pitești de Ziua Eroilor

de | 10.06.2021 14:18 | Actualitate

De Ziua Eroilor și Ziua Înălțării Domnului, o delegație condusă de vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia militară și religioasă organizată de Garnizoana Pitești la Cimitirul Eroilor.

 

Au fost depuse coroane de flori spre cinstirea memoriei eroilor neamului nostru, în semn de recunoștință pentru cei care și-au apărat patria și pământul chiar cu prețul vieții lor.

 

Citește și Casa Regală, invitată la Câmpulung

 

Eroii neamului nostru au fost și continuă să fie simboluri ale abnegației, ale curajului și ale simțului datoriei. Ei constituie modele demne de urmat pentru tinerele generații și cele viitoare. Cea mai de preț moștenire este exemplul lor de credință în idealurile naționale, de tărie și patriotism.

 

Ziua Eroilor este sărbătoarea națională legiferată la 4 mai 1920 și sărbătorită în fiecare an cu prilejul zilei Înălțării Domnului.

 

Evenimentul s-a încheiat cu defilarea detașamentelor de onoare ale unităților militare și a efectivelor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș. Odihnă veșnică eroilor neamului românesc!

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii