Centrul de turism de la Dâmbovicioara, premiat de ANTREC

de | 10.03.2022 12:21 | Actualitate, Cultura, Home, Politica si Administratie

Ediția a XVII-a a Premiilor ”Margareta de Aur”, organizată de Asociația Națională de Turism Ecologic și Cultural din România, a evidențiat activitatea desfășurată de Centrul de Informare și Promovare Turistică Dâmbovicioara. Unul dintre premiile speciale a fost acordat centrului din localitatea musceleană, în fapt cam singurul din județ care este activ pe scopul declarat, acesta găzduind și implicându-se în organizarea multor manifestări tradiţionale. Coordonatorul activității este Raluca Busioc.

Premiul special la categoria ”Campanii și activități” a fost susținut, ca motivație, de implicarea Centrului de Turism Dâmbovicioara în organizarea și promovarea manifestărilor precum ”Șezătoare de 1 Decembrie” sau ”MărIE în Ie”.
Nicio pensiune din Argeș nu a primit niciun premiu acordat în cadrul a șase categorii. În schimb, structuri de turism din Brașov, Suceava și Bistrița-Năsăud au acaparat festivitatea de premiere.
C.I.B.

Citește și Începe construcţia noului pod de la Dâmbovicioara

Acest articol este despre: centru de turism,dambovicioara,pensiuni arges

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....