Centrele de Relații cu utilizatorii Distribuție Oltenia nu vor avea program de lucru cu publicul în data de 13 iunie 2022

de | 9.06.2022 11:39 | Actualitate

Legislația în vigoare în domeniul muncii reglementează ziua de 13 iunie 2022, a doua zi de Rusalii, ca zi liberă la nivel național. Așadar, Centrele de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia își întrerup activitatea în această zi.

Revenirea la programul normal de funcționare va avea loc în data de 14 iunie 2022, în cazul Centrelor de Relații cu Utilizatorii din Pitești și Câmpulung Muscel. Centrul de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia din Curtea de Argeș își va relua activitatea marți, 20  iunie 2022, în intervalul orar 09:00 — 14:30.

Citește și: Google Showcase – nou program dedicat industriei media se lansează în România!

Pentru a evita timpul de așteptare, echipa Distribuție Oltenia recomandă utilizatorilor săi să își programeze vizitele în Centrele de Relații cu Utilizatorii, accesând secțiunea dedicată – https://programari.distributieoltenia.ro/page/programare-online.html   

Procesul este unul foarte simplu și necesită doar câteva minute. În schimb, utilizatorii vor ști exact la ce oră trebuie să se prezinte în Centrele de Relații cu Utilizatorii, evitând astfel timpul de așteptare.22

Cum se efectuează o programare?

  • Accesați pagina https://programari.distributieoltenia.ro/;
  • Selectați județul în care locuiți;
  • Selectați orașul în care se află Centrul de Relații cu Utilizatorii în care doriți să ajungeți;
  • Alegeți data și intervalul orar pentru programare, precum și demersul pentru care efectuați vizita (ridicare/depunere documente);
  • Completați datele de contact (nume, prenume, adresă validă de e-mail, număr de telefon) și înregistrați programarea.

Echipele operative Distribuție Oltenia, destinate intervențiilor în rețelele electrice, vor rămâne mobilizate pentru a asigura continuitatea în alimentarea cu energie electrică.

Liniile telefonice ale operatorului de distribuție

Pentru a semnala deficiențele în alimentarea cu energie electrică, clienții din județul Argeș pot apela NON STOP unul dintre cele 4 numere de telefon puse la dispoziție de către operatorul de distribuție:

  • 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea;
  • 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008– numere de telefon cu tarif normal în rețeaua națională.

Citește și: Agricultura regenerativă și agro-ecologia, noua țintă a fermierilor în regim ecologic din Delta Dunării

Informațiile despre deficiențele din instalațiile electrice se pot transmite rapid și ușor, cu ajutorul codului locului de consum, fără ca apelantul să aștepte să intre în legatură cu un operator uman, după aproximativ 20 de secunde de la inițierea apelului. Le mulțumim pentru înțelegere consumatorilor noștri.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.