Web Analytics

Celulă de criză la IPJ cu tema: ”Ce facem cu Mihalcea?”

de | 14.04.2022 12:40 | Actualitate, Culise, Politica si Administratie

Nici nu s-a reinstalat bine comisarul-șef Cristian Mihalcea la comanda Poliției Mioveni (prin hotărâre a instanței, vă reamintim!), că șefii de la județ vor să-i facă din nou felul. C-o fi, c-o păți, că Mihalcea trebuie din nou reavizat ORNISS pentru că vechiul aviz îi fusese retras de DIPI. Numai că legea e clară, în sensul că o hotărâre a instanței anulează nu doar actul juridic inițial, ci și actele subsecvente. E vorba de principiul anulării actului subsecvent ca urmare a anulării actului iniţial (resoluto iure dantis, resolvitur ius accipientis), așa că puneți mâna pe carte și mai citiți, băieți!

Mai concret, acest principiu statuează regula de drept potrivit căreia anularea (desfiinţarea) actului juridic iniţial (primar) atrage şi anularea actului juridic subsecvent (următor), datorită legăturii lor juridice. Tot pe surse am mai aflat că șeful de la SIPI Argeș, cms. șef Marius Urban, l-ar fi vizitat zilele trecute pe șeful IPJ Argeș, cms șef Marian Badea, iar lor li s-ar fi alăturat și adjunctul Gabriel Gherghe, tema centrală a discuției în celula de criză fiind: ”Ce facem cu Mihalcea?”. Nimic, că va câștiga din nou, dacă vreți să țineți cont de sfatul nostru.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Cms. şef Cristian Mihalcea a învins sistemul şi s-a întors la comanda Poliţiei Mioveni. ”Azi-noapte, abia la ora 2 s-au terminat mesajele de felicitare pe WhatsApp”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *