Web Analytics

Celebrul Richard Clayderman va sta două zile în Pitești pentru a vedea Simfonia Lalelelor

de | 19.04.2018 07:20 | Actualitate

claydermanPe 21 aprilie, cu începere de la ora 20, celebrul pianist Richard Clayderman va concerta la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești. Și cum Clayderman a aflat că în week-endul în care concertează la Pitești, în oraș este Simfonia Lalelelor, acesta a ales să petreacă două zile în oraș, asta și pentru a participa la expoziție.
Vedeta sosește în țară pe 20 aprilie și și-a exprimat dorința de a veni direct la Pitești și pentru a admira Simfonia Lalelelor. Va fi cazat la Hotelul Ramada împreună cu staff-ul său.
”Doresc ca, imediat după ce aterizez împreună cu membrii staff-ului meu, să plecăm direct la Pitești! Prefer să ne cazăm aici și să avem timp să admirăm orașul, dar mai ales celebra expoziție de lalele”, a declarat faimosul muzician.
Intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de “cel mai de succes pianist din toate timpurile”, Richard Clayderman creează o fascinantă poveste de iubire cu fiecare concert pe care îl sustine. Acordurile perfecte de pian, compoziţile de excepţie care l-au făcut celebru şi carisma pe care o revarsă asupra publicului se îmbină perfect în concertele sale, generând o stare de graţie care învăluie spectatorii. Cu o cariera spectaculoasă, de mai bine de 40 de ani, Richard Clayderman este şi a rămas un artist de execpţie, pentru care spectaculosul nu are limite. A înregistrat peste 1200 de melodii, vânzări de peste 150 de milioane de discuri.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii