Web Analytics

Cele mai performante firme din judeţ, premiate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş

de | 9.11.2017 13:49 | Economie

17 01Joi, 2 noiembrie, în cadrul select de la Restaurantul Star Plaza din Budeasa, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a organizat cea de-a XXII-a ediție a Topului Firmelor din Argeș, un eveniment de gală ce a reunit peste 400 de invitați: oameni de afaceri, secretari de stat, ambasadori, parlamentari, autorități locale și județene.

17 02George Caval, președintele CCIA Argeș a fost ca de fiecare dată un amfitrion impecabil, iar Cristina Munteanu – directorul Antena 1 Pitești – un prezentator fără cusur. Cele mai performante firme din județ au fost premiate în cadrul galei.
De la eveniment nu au lipsit președintele CJ Argeș – Dan Manu, prefectul Emilian Dragnea și primarul Piteștiului – Cornel Ionică. Au fost de asemenea prezenți patru parlamentari de Argeș, iar de la Centru au fost foarte mulți invitați de top. Este vorba de Vladimir Valky – Ambasadorul Cehiei în România, Milan Peprnik – Șeful Departamentului Economic al Ambasadei Cehiei în România, Marco Giungi – Ambasadorul Italiei, Maria Luisa Lapresa – Șeful Biroului Economic si Comercial al Ambasadei Italiei, Daniel-Filip Tandreu – Consilierul pe probleme economice al Ambasadei Germaniei, Bogdan Pandelică – Ministru Secretar de Stat, Președinte al  ANPC, Gabriela Zoană – Director ONRC, Sorin Dimitriu – Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, Liviu Mușat – directorul ADR Sud Muntenia și nu în ultimul rând apreciatul actor Constantin Cotimanis.
CCIA Argeş a acordat şi trei premii speciale unor oameni de excepție din afara mediului de afaceri: medicul neurochirurg Mihai Popescu de la Spitalul Judeţean, prof univ. dr. Alexandru Puiu şi actorul Constantin Cotimanis, cel care din această toamnă joacă pe scena Teatrului „Al. Davila”.
O Diplomă de Excelență a fost acordată și săptămânalului Jurnalul de Argeș.
Trebuie spus că în Argeș activează peste 16.000 de companii. Dintre acestea, în baza rezultatelor economico-financiare din anul 2016, 1432 s-au clasat în top 3 și au fost premiate în cadrul Topului Firmelor din Argeș.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii