Web Analytics
scris luni, 17.10.2022

Cele mai noi modele de mașini electrice, în prim-plan la Salonul auto de la Paris

Organizat o dată la doi ani cu o pauză forțată de pandemie, Salonul auto de la Paris și-a deschis porțile timp de o săptămână. Totuși, de la această ediție lipsesc unele nume mari din industrie. Mulți dintre cei mai importanți producători auto din Europa – inclusiv Volkswagen, Mercedes și BMW – au sărit peste acest eveniment.
Printre cei care au spus „prezent” se află grupul Renault. Gigantul auto francez va avea amenajate 4 standuri, care se vor întinde pe o suprafață de peste 3.000 de metri pătrați. Accentul va fi pus pe autoturismele electrice, urmând să fie prezentate noile versiuni din această gamă ale vehiculelor Renault 4 și Renault 5.

Cele mai noi modele de mașini electrice, în prim-plan la Salonul auto de la Paris

Citește și: Metoda „Acoperișul”, o nouă metodă de înșelătorie


Dacia, membră a Grupului Renault, va lansa modelul MANIFESTO, descris ca un „laborator de idei”. Include o baterie detașabilă pe care șoferii o pot folosi pentru a încărca diferite dispozitive.
În schimb, marca franceză de mașini sport Alpine își va prezenta noul concept în domeniul auto – un monopost alimentat cu hidrogen. La Salonul Auto de la Paris vin şi producătorii chinezi, hotărâți să lanseze în Europa trei autoturisme complet electrice.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...