Web Analytics

Cele mai mari câștiguri acordate vreodată de cazinourile din Las Vegas

de | 4.11.2019 12:52 | Actualitate

# Jocurile de noroc au la bază o istorie de câteva mii de ani, timp în care a cunoscut modificări, dar a și adus câștiguri celebre la vremea lor.

Las Vegas a devenit o atracție turistică tocmai datorită caziourilor sale. În realitate, Nevada este patria cazinourilor, acolo vin să joace cei mai bogați oameni din lume, dar au fost și cazuri când s-au plătit sume consistente de bani, care au rămas în istorie. Caesars Palace, Aria, Bellagio sau MGM Grand sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute locații, vizitate anual de milioane de persoane.
Conform statisticilor, numărul de vizitatori din 2018 a fost printre el mai mare din ultimii zece ani. Peste 42.12 milioane de oameni au ales să meargă acolo, cu 10% mai mulți spre deosebire de anul 2017. Probabil că grandioasele construcții ale celor mai cunoscute hoteluri și cazinouri sunt un punct de reper important, fiind printre cele mai vizitate locuri din Nevada.

Dublă câștigătoare a unor premii record

Perverența i-a adus unei femei în vârstă de 60 de ani o avere. Aceasta a reușit să câștige peste jumătate de milion de dolari la aparatele de sloturi. Roata Norocului a venit cu un caștig de 680.000 de dolari pentru femeia care nu a vrut să își dezvăluie identitatea. Însă, aceasta a continuat să investească o parte din bani în hobby-ul ei, acela de a juca la sloturile mecanice ale Palace Stadion. Perseverența a fost de bun augur, pentru că nu a așteptat mult și din nou a reușit să câștige o sumă cu multe zerouri. De data aceasta a fost una mult mai mare. Peste 27 de milioane de dolari a fost premiul încasat de aceasta după ce a câștigat premiul cel mare la Megabucks.

Kerry Packer, miliardarul care a donat toți banii câștigați

Într-o noapte, MGM Grand a acordat unul dintre cele mai mari câștiguri cunoscute din istoria cazinourilor din Las Vegas. Miliardul australian Kerry Packer, unul dintre cei mai bogati oameni din țară la vremea respectivă, cu o avere estimată de 6.5 miliarde de dolari, a fost in centrul atenției. Fără să știe că avea să fie seara lui norocoasă, a decis să joace Baccarat și Blackjack, câștigând sume totale de peste 30 de milioane de dolari. Se spune că atunci le-a oferit angajaților acelui cazino un bacșiș de peste un milion de dolari, restul banilor fiind donați spre diferite organizații.

Miilonar din întâmplare

Câștigul oferit unui american în varstă de 25 de ani, client al Excalibur Cazino este unul dintre cele mai mari din ultimii douăzeci de ani. În timp ce aștepta să înceapă meciul de baschet al echipei preferate, a luat decizia inspirată de a juca câtiva dolari la cazino. În foarte scurt timp, acesta a câștigat 39,71 de milioane de dolari. Până în prezent este unul dintre cele mai mari câștiguri pe care cazinourile din Las Vegas le-au oferit vreodată. Clietul a ales o metodă de plată inedită, să primească 1.5 milioane de dolari pe an, pentru următorii 25 de ani.

Online-ul câștigă teren în fața cazinourilor offline din întreaga lume

În România încă nu s-a ajuns la asemenea premii, desi piața jocurilor de noroc este una matură din toate punctele de vedere. La începutul anului 2018 a apărut și primul cazino online dedicat exclusiv pieței din România. Vlad Cazino, căci despre el este vorba, este o platformă online unde se pot juca diferite jocuri de cazino, de la sloturi, poker, bingo și până la sesiuni live de ruletă și blackjack. Accesând link-ul descoperi cum poți beneficia de bonusul de la Vlad Cazino, care este unul generos.
În România, legislația privind acest tip de activitate este una foarte bine reglementată. Conform actualei legislații, practic toate formele de jocuri de noroc sunt legale în România. Industria jocurilor de noroc furnizează sume consistente de bani către stat. Anual, operatorii de jocuri de noroc și de pariuri sportive virează peste 700 de milioane de euro către bungetul de stat. Oficiul Național al Jocurilor de Noroc face periodic verificări, pentru asigurarea unui climat de siguranță.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii