Web Analytics
scris marți, 23.01.2024

Cea mai bună voleibalistă a lumii vine la Mioveni

Meci de zile mari la Mioveni! Cea mai bună voleibalistă a lumii vine în România la meciul dintre Prometey Dniptro – Eczacibași Istanbul.

Cea mai bună voleibalistă a lumii vine la Mioveni

Echipa de volei feminin Prometey Dnipro revine pentru al patrulea meci oficial din Liga Campionilor în Sala Sporturilor din Mioveni! Joi, 1 februarie, de la ora 18.00, Prometey va disputa manșa tur a play-off-ului Ligii Campionilor cu Eczacibași Istanbul (Turcia), grupare la care evoluează cea mai titrată voleibalistă a lumii, Tijana Boskovic.

Citește și FC Argeș l-a împrumutat pe Petrișor Petrescu de la FC Hermannstadt

Jucătoarea din Serbia (26 ani, dublă campioană mondială), evoluează la Eczacibași din 2015, iar recent și-a prelungit înțelegerea cu același club pentru încă un an, contract care valorează 2.5 milioane de euro.

Prometey vine după două victorii la rând la Mioveni, cu Le Volero și Alba Blaj, cu același scor, 3-1 calificându-se în play-off de pe locul 2 în Grupa E, de departe cea mai disputată din actualul sezon al LC. Intrarea spectatorilor la meci va fi liberă. Returul va avea loc la Istanbul, pe 8 februarie, iar învingătoarea dublei va merge în sferturile competiției.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *