Web Analytics

Ce trebuie să ştim despre bonusurile oferite de casele de pariuri

de | 3.12.2022 11:19 | Actualitate, Economie, Home

Este evident faptul că pariorii sunt atrași irezistibil atunci când aud de sintagma bonusuri case de pariuri, Trebuie știut însă că, în anumite situații, ofertele caselor de pariuri pot fi neclare, așa că trebuie să te asiguri că ești în temă cu terminologia specifică și că știi totul despre bonusul care ți se oferă.

Ar trebui să cunoşti bine termenii și condițiile de rulaj, pentru că altfel te poți trezi cu surprize neplăcute. În anumite cazuri, trebuie să introduci un cod înainte de a efectua prima depunere pentru a putea primi bonusul. În alte situații va trebui să activezi anumite setări pe parcursul procesului de depunere. Mai sunt și unele case de pariuri sportive care e posibil să nu acorde bonusul de bun venit celor care depun prin portofele electronice, cum ar fi Skrill și Neteller.

Trebuie să fii atent la toate aceste situații pentru a nu avea probleme la obținerea bonusului.

Poţi face conturi la mai multe case de pariuri

Indiferent de stilul de pariere, poți să încerci să revendici mai multe bonusuri în același timp, mai ales dacă termenii sunt diferiți de la o casă la alta. În acest fel, poţi împărţi pariurile pe mai multe conturi şi menții un echilibru în ceea ce privește menținerea unor șanse reale de câștig

Bonusurile de bun venit nu sunt altceva decât stimulente pentru pariori, care sunt astfel invitați să testeze calitatea serviciilor oferite de fiecare agenție în parte. În același timp, casele de pariuri atrag clienți noi prin oferirea bonusurilor.

Bonusul este un plus faţă de bugetul iniţial, ce are rolul de a-i da jucătorului ceva timp pentru a se acomoda cu interfața și pentru a descoperi punctele forte ale casei de pariuri online. Ca atare, dacă vrei să revendici un bonus, nu uita că acesta are rostul de a te lăsa să testezi agenția și nu o trata ca pe o sumă de bani care ți-o datorează cineva și ți se cuvine de la sine.

Casele de pariuri online oferă bonusuri pentru a încuraja utilizatorii să parieze, pentru a le recompensa fidelitatea sau pentru a atrage jucători noi.

Vei întâlni nu numai pariuri gratuite sau bonusuri de depunere la înregistrare, ci și o selecție de promoții pe care le poți revendica în mod regulat după ce ai completat verificarea contului.

Majoritatea caselor de pariuri oferă o pagină de promoții bogată, actualizată periodic. De fapt, acest aspect este un indicator important pentru noi când evaluăm un site de pariuri pe care vrem să deschidem cont.

Citește și: Organizarea finanțelor personale, cheia unei vieți financiare de succes

Bonusurile la care ai acces depind de multe ori de vechimea ta ca jucător la casa respectivă. Anumite campanii sunt accesibile doar pentru cei care au un cont activ, au făcut o depunere în trecut, sau din contră, ți se pot aplica doar la prima depunere și dacă ești jucător nou – de exemplu bonusurile la înregistrare.

 Când vine vorba de termene, trebuie să ții cont că sunt două etape distincte : perioada de activare a bonusului după completarea procesului de înregistrare şi perioada disponibilă pentru completarea rulajului bonusului.

Atunci când optezi pentru un bonus citește întotdeauna cu atenție termenii și condițiile acestuia.

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole