Web Analytics

Ce spune deputatul Cătălin „Mitralieră” Rădulescu, despre o posibilă candidatură a Vioricăi Dăncilă pe listele PER?

de | 3.11.2020 10:24 | Actualitate, Politica si Administratie

Cătălin Rădulescu, zis și deputatul ”Mitralieră”, a făcut declarații despre o posibilă candidatură a Vioricăi Dăncilă din partea platformei comune PER. Deputatul Cătălin Rădulescu, migrat de la PSD la Partidul Ecologist Român (PER), dezminte zvonul că Viorica Dăncilă ar fi cerut să între și ea în PER pentru a primi un loc pe listele electorale

Deputatul Cătălin Rădulescu dezminte zvonul că Viorica Dăncilă, fostul președinte al PSD, ar fi cerut să intre și ea în PER pentru a primi un loc pe listele de candidați ai PER la alegerile parlamentare.

„Doamna Dăncilă nici nu ne-a abordat, ca să discute cu noi subiectul ăsta, deşi în presă am văzut că a apărut o astfel de chestiune. Nu, nu am discutat cu dânsa”, a precizat Cătălin Rădulescu într-o conferință de presă.

# Dăncilă nu ar fi avut șanse să intre în PER

Pe de altă parte, deputatul Cătălin Rădulescu susține că Viorica Dăncilă nici n-ar fi avut șanse să fie primită în PER, chiar dacă ar fi solicitat.

„Eu personal, dacă m-ar fi contactat, aş fi refuzat-o din motivele mele personale care pur şi simplu sunt legate de faptul că a cedat prea uşor partidul acestor indivizi, ştiindu-i cine sunt”, a susținut Cătălin Rădulescu.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. O cearta banala … intre tuse si junghi .