Web Analytics

Ce spun martorii legat de bătaia dintre Lavinia Năstase și secretara Primăriei Ștefănești

de | 23.03.2018 09:41 | Actualitate

lavinia nastase si georgeta ion 01În această dimineață, la ora 8:02, între Georgeta Ion-secretara Primăriei Ștefănești și Lavinia Năstase, consiliera primăriței Jenica Dumitru, a izbucnit un conflict în urma căruia Georgeta Ion a suferit un atac de panică și a fost dusă cu Ambulanța la Urgențe. Mai mulți angajați ai Primăriei Ștefănești au venit la Georgeta Ion în birou după ce aceasta a cerut ajutor. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe holul Primăriei Ștefănești se vede cum Lavinia Năstase intră în biroul secretarei Georgeta Ion. După mai puțin de două minute, Lavinia Năstase iese, iar după câteva secunde iese secretara să ceară ajutor. În biroul secretarei nu sunt camere de supraveghere. Cele șase persoane care au intrat în biroul secretarei Georgeta Ion și au văzut-o căzând sunt următoarele: Ion Ileana-registratură, Mincă Claudia-Achiziții, Ion Cristina-Asistență Socială, Radu Marian-Registrul Agricol (acesta a sunat la 112), Ana Maria Mihalcea Tufă- Resurse Umane și Alina Mihalcea-Contabilitate.
Iată ce ne-a declarat Claudia Mincă: ”N-am văzut ce s-a întâmplat înăuntru. Acolo nu sunt camere de supraveghere. Ce am văzut când am ajuns la birou, a fost faptul că doamna Ion era căzută pe jos și suferise un atac de panică”.
”Am auzit țipete pe hol. Eram în birou cu mai multe colege. Am ieșit și ne-am dus spre biroul doamnei Georgeta Ion. Am găsit-o întinsă pe jos și fără cunoștință. Un coleg a sunat la Ambulanță, care a venit mai greu și la Poliție, care a venit foarte repede. Atmosfera este deja foarte insuportabilă. A ajuns să ne fie teamă să venim la birou”, spune Ana Maria Mihalcea legat de incidentul de la Primăria Ștefănești.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. ana maria mihalcea, ruda domnului viceprimar? nu ați găsit și voi pe altcineva căruia să îi luați interviu? nu dă bine… :))