Web Analytics
scris miercuri, 29.11.2023

Ce promite Eugen Neagoe înaintea meciului FC Argeș – CSC Dumbrăvița

Voi face tot ce depinde de mine să construim o echipă puternică” – a spus miercuri, 29 noiembrie, într-o conferință de presă, antrenorul Eugen Neagoe, care a prefațat cu această ocazie meciul de joi seara (30 noiembrie), de la ora 20, ultimul din acest an al alb-violeților de la Campionii FC Argeș cu cei de la CSC Dumbrăvița (Timiș).

Ce promite Eugen Neagoe înaintea meciului FC Argeș – CSC Dumbrăvița

Citește și: Trei medalii pentru România la Europenele de box U22

Dl Neagoe a spus din nou că FC Argeș a avut un an „foarte, foarte slab”, dar că speră că în acest ultim joc al anului, de la Mioveni, elevii săi să câștige. Fiindcă sunt probleme de lot, cu accidentările, „avem opt jucători sub 2003, ca vârstă, copii, pentru partida de mâine, dar, sigur, asta nu ne împiedică să facem un joc bun; chiar dacă sunt mai tineri, sunt jucători cu calități foarte bune și trebuie să fie conștienți că evoluția lor este foarte importantă”, a declarat „principalul” echipei din Trivale.

Antrenorul a mai spus că se bazează în continuare pe susținerea primarului Cristian Gentea și a sponsorului Viorel Tudose și că nu se sperie că echipa sa se află în zona retrogradării.

Eu sunt un luptător, întotdeauna am fost, dar nu este confortabil să te uiți pe clasament și să vezi poziția pe care o ai. Știam de la bun început că va fi o perioadă dificilă. De asta nici nu mi-am asumat că vom reuși să facem în acest an ceea ce ne-am dorit cu toții. Trecuseră deja zece etape, nu se mai putea umbla deloc la lot; am reușit să aducem un singur jucător în această perioadă (…) Suntem obligați să reglăm tot ce nu s-a făcut bun în perioada următoare” – a promis Eugen Neagoe.

Patru-cinci jucători – out?

Cum se va face acest „reglaj”? Nu se știe încă, dar antrenorul mai spune: „Cu vreo patru sau cinci jucători am avut deja discuții. I-am anunțat că nu mă voi baza pe ei în continuare. E mai bine să discutăm după acest joc. Sunt jucători care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor noastre, chiar dacă au foarte multe jocuri în Liga I. Eu le-am mulțumit frumos pentru tot ce au făcut, dar ajungem la un moment dat la situația în care drumurile noastre să se despartă”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...