Web Analytics

Ce îi spunea unui vecin criminalul din Moşoaia după omor: „Puteam să îi fi tăiat o ureche şi vârful nasului”

de | 11.05.2017 09:41 | Actualitate

CriminalMosoaia05Bărbatul din Moşoaia care s-a sinucis cu un cuţit în penitenciarul Mioveni, înainte de a fi prins de organele legii pentru că şi-a ucis cu bestialitate iubita, i/a mărturisit faptele sale unuia dintre vecinii săi.

Unul dintre apropiaţii criminalului a fost sunat de Constantin Cornel Diaconu, acesta mărturisindu-i că şi-a omorât concubina. Mai mult criminalul recunoaşte că a greşit, precizându-i vecinului că „Bă, prost am fost! Puteam să îi fac altceva! Puteam să îi fi tăiat o ureche şi vârful nasului”.

Constantin Cornel Diaconu a ales să îşi pună capăt zilelor chiar în celula în care era încarcerat la Penitenciarul Mioveni şi exact în acelaşi mod în care şi-a ucis concubina. Bărbatul şi-a înfipt cuţitul în gât şi în stomac de 14 ori, cu o lovitură mai puţin decât cele aplicate femeii cu care convieţuia. Bărbatul a aşezat pe podeaua celulei cuţitul vertical în dreptul pieptului şi a lăsat toată greutatea corpului pe cuţit.

Bărbatul a fost găsit în celula sa în stare de inconştienţă de către colegii de detenţie. Criminalul nu a lăsat niciun bilet în care să-şi explice faptele.

În acest caz, Parchetul Tribunalului Argeş a deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru neglijenţă.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii