Web Analytics
scris miercuri, 25.10.2023

Ce crunt destin! Părintele Marineață va fi înmormântat de ziua fiului și a soției sale

O întreaga comunitate a fost îndurerată de vestea dispariției preotului paroh al bisericii piteștene „Sfânta Treime”, Cătălin Marineață. Slujba de înhumare va avea loc la biserica de pe Scoroboaia, acolo unde părintele Cătălin Marineaţă a slujit. Ea va fi oficiată de colegii săi de preoţie, începând cu ora 13,oo.

Ce crunt destin! Părintele Marineață va fi înmormântat de ziua fiului și a soției sale

Citește și 16 ani de la dispariția lui Dobrin. Reculegere la mormânt

Poate și mai mult decât trecerea sa prematură la Domnul, la vârsta de 56 de ani, enoriașii sunt impresionați de drama din familia preotului, de crucea grea pe care acesta a trebuit să o ducă în demnitate și iubire față de Dumnezeu, cât a trăit.

El va fi înmormântat joi, de Sf Dumitru, alături de fiul său Teodor, pe care l-a condus la groapă, acum trei ani, după o suferință de o viață. Celălalt fiu,Dimitrie, student in anul I la medicină îsi va lua adio de la părinte, chiar de ziua onomastică iar devotata sa soție, Simona, profesoară la Palatul Copiilor, care ar fi trebuit să își aniverseze ziua de naștere va trebui, în schimb, să se despartă de dragostea de o viață, în această zi. Ce crunt destin !

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...