Web Analytics

Ce au căutat românii pe Google în 2022

de | 7.12.2022 11:32 | Actualitate, Home

Google România a întocmit un top al celor mai populare căutări în motorul de căutare pentru anul 2022. Potrivit topului Google, războiul din Ucraina a fost cel mai căutat subiect în anul care se încheie. „Ucraina” este termenul cel mai căutat în 2022. De remarcat că în top 10 cele mai populare căutări se mai află și alți termeni legați de război: „Rusia” și „Vladimir Putin”. Pe poziția a doua în topul celor mai populare căutări a fost „recensământul”. Top 3 este completat de „Regina Elisabeta”.

Citește și: Un baschetbalist de numai 21 de ani s-a stins din viață

Astfel, Top 10 căutări populare pe Google în 2022 este alcătuit din următorii termeni: 1. Ucraina; 2. Recensământ; 3. Regina Elisabeta; 4. Rusia; 5. Nosfe; 6. Florin Salam; 7. iPhone 14; 8. Putin; 9. Eurovision; 10. Schimbări climatice.

Citește și: Suporterii Universității Craiova, în grevă la meciul din Cupa României cu FC Argeș

Un număr foarte mare de utilizatori ai Google preferă să pună întrebări pentru a afla informațiile de care au nevoie.  Top 10 ” ce este…” pe Google conține: 1. Roxadustat ce este…; 2. Ce este legea marțială; 3. Ce este Swift; 4. Ce este NATO; 5. Ce este Schengen; 6. Ce este NFT; 7. Ce este Halloween; 8. Ce este ROBOR; 9. Ce este Salmonella; 10. Metaverse ce este.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *