Web Analytics
scris miercuri, 07.12.2022

Suporterii Universității Craiova, în grevă la meciul din Cupa României cu FC Argeș

Federația Română de Fotbal a programat în această săptămână meciurile din etapa a 3-a din cadrul grupelor Cupei României. FC Argeș va întâlni azi, de la ora 17.00, pe propriul teren, pe Universitatea Craiova, în ultima rundă a grupei D. Fanii Universităţii Craiova din ”Peluza Nord” au anunţat însă că boicotează partida de la Piteşti, contra celor de la FC Argeş. Ei sunt supăraţi pe formatul actual şi anunţă că vor participa în Cupă doar când se va reveni la sistemul eliminatoriu.

Suporterii Universității Craiova, în grevă la meciul din Cupa României cu FC Argeș

Citește și: UN NOU SCANDAL ZGUDUIE MINISTERUL TRANSPORTURILOR: Şoferi profesionişti, pregătiţi de instructori calificaţi ilegal

”Miercuri, 07.12.2022, Universitatea Craiova joacă în Trivale, într-un format al Cupei Romaniei pe care îl considerăm absurd. Peluza Nord Craiova nu se va prezenta nici la acest meci, aşa cum a procedat şi la precedentele două, în semn de protest faţă de formatul impus de FRF acestei competiţii de tradiţie. Vom participa la meciurile din Cupa Romaniei doar după aceste faze ale grupelor, atunci când competiţia va reveni la normal, adică în fazele eliminatorii, urmând să procedam la fel şi în sezonul viitor, dacă FRF menţine bazaconia.

Citește și: Încă două zile libere anul viitor

Dacă vom fi prezenţi vreodată în faza grupelor în Cupa Romaniei, va fi atunci când vom considera că Ştiinţa are nevoie de noi împotriva unor rivali, aşa cum am făcut şi cu echipa a II-a în 2018. Rugăm suporterii Ştiintei să lase sectorul oaspeţi gol şi pe stadionul Nicolae Dobrin, aşa cum va face Peluza Nord. Îi îndemnăm însă pe toţi să vină luni, 12.12.2022, la Mioveni, pentru a o readuce împreună pe Ştiinţa pe drumul victoriilor şi al speranţelor!”, este comunicatul fanilor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *