Web Analytics
scris sâmbătă, 30.09.2023

Ce a făcut bărbatul care a câștigat aproape 47 de milioane de euro la loterie. Prima măsură, a divorțat

La începutul lui 2012, Gareth Bull a câștigat 40,6 milioane de lire sterline (aproape 47 milioane de euro) la loterie. Ulterior, el s-a despărțit de soție și a achiziționat o proprietate de 6.000 mp în Nottinghamshire. Acum, după ce a petrecut patru ani la construirea casei visurilor sale, fostul zidar și-a îndeplinit cea mai mare dorință.

Ce a făcut bărbatul care a câștigat aproape 47 de milioane de euro la loterie. Prima măsură, a divorțat

Citește și: Peste o tonă și jumătate de brânză, confiscată pe A1 


În urmă cu mai bine de 10 ani, Gareth Bull a câștigat impresionanta sumă de 40.6 milioane de lire sterline la ”EuroMillions”. După o aventură cu proprietara unui local din Tenerife, bărbatul s-a despărțit de soția lui de la acea vreme. Ulterior, viața britanicului s-a schimbat complet.

Citește și: Medicul suspect de moartea gravidei de la Botoșani și-a mutat averea pe numele soțului


Gareth este un mare pasionat de fotbal, iar asta o demonstrează și imaginile în care apare în tribune la diferite meciuri. Nu de puține ori, milionarul s-a afișat la partidele naționalei Angliei, fiind unul dintre cei mai înfocați suporteri. De curând, el și-a terminat de construit casa incredibilă din Nottinghamshire. Proprietatea de 6.000 de metri pătrați o numește acum ”acasă”. Aici, fostul zidar are și un lac artificial plin cu pești relocați, dar și o cabană pentru oaspeți. Casa ”extra specială” ,cu patru dormitoare, are o piscină cu valuri programabile, un sistem de sunet încorporat în tavan, trei baruri și două căzi cu hidromasaj.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *