Web Analytics

CCIA Argeș organizează seminarul “Închiderea anului financiar 2016: aspecte cheie în pregătirea acestui exercițiu”

de | 13.03.2017 08:27 | Actualitate

ccia argesDeloitte România împreună cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Argeș, organizează, marți, 14 martie 2017, la Pitești, seminarul cu tema “Închiderea anului financiar 2016: aspecte cheie în pregătirea acestui exercițiu”. Seminarul se adresează atât persoanelor implicate direct în activitățile financiar-contabile ale companiilor, cât și celor care beneficiază de informațiile generate de departamentele financiar-contabile.

Seminarul analizează principalele elemente care trebuie luate în considerare de către departamentul financiar-contabil și fiscal atunci când demarează pregătirea închiderii exercițiului financiar, astfel încât să obțină situații financiare încheiate în conformitate cu legislația în vigoare.

Pentru a veni în ajutorul participanților, seminarul adresează, într-o manieră practică, cele mai importante aspecte întâlnite în domeniul financiar-contabil și fiscal, precum inventarierea patrimoniului, principiile generale de raportare financiară, imobilizările corporale și necorporale, stocurile, elemente monetare și nemonetare, datoriile, provizioanele și subvențiile pe termen lung, capitalurile proprii și prezentarea situațiilor financiare.

Deloitte România furnizează servicii de contabilitate și salarizare printr-o linie de servicii dedicată, prin care se oferă companiilor străine și locale un set complet de servicii de contabilitate, fiscale și de administrare.

Pentru mai multe informații despre eveniment, vă rugăm accesați:

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii