Web Analytics

CCIA Argeş: „Instituţia noastră îşi desfăşoară fără restricţii activitatea”

de | 12.11.2020 13:05 | Actualitate, Economie

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a transmis un mesaj membrilor comunității de afaceri din județul Argeș
„Traversăm o perioadă dificilă în contextul pandemiei de COVID-19, care a condus la schimbarea fundamentală a modului în care viețile și afacerile noastre se desfășoară.
Cu toate acestea, vă informăm și pe această cale că instituția noastră își desfășoară fără restricții activitatea, rămânând la dispoziția dumneavoastră cu toate serviciile operaționale. Ne asigurăm că această continuitate se face cu respectarea tuturor regulilor de protecție și distanțare socială.
Dorim să știți că puteți apela ca și până acum la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, atât la sediul nostru central din Pitești, b-dul Republicii nr. 63, cât și la filialele noastre din Câmpulung, str. Negru Vodă nr. 121, bl. A9, parter, și Curtea de Argeș, str. Nevers, bl. E12, parter.

Citește și Camera de Comerț Argeș a donat teste COVID Spitalului Mioveni

Vă invităm să folosiți ori de câte ori este posibil varianta online de comunicare/solicitare servicii sau informații, accesând site-ul www.ccia-argeș.ro sau adresa de mail office@ccia-arges.ro. Colegii noștri, specializați pentru toată gama de servicii camerale (consultanță juridică, eliberare Certificate de Origine, eliberare Avize pentru Certificarea Forței Majore, asistență arbitrală prin Curtea de Arbitraj etc.) vor reveni punctual către dumneavoastră, răspunzând tuturor solicitărilor.
De asemenea, pentru informații puteți să ne apelați la telefonul 0248/212.650.
Vă dorim sănătate și vă asigurăm că rămânem «Împreună pentru afacerea dumneavoastră!»”, se arată într-un comunicat al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș.
M.S.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii