Web Analytics

Cazul stomatologului acuzat de viol nu a fost clasat, ci mutat de la Câmpulung la Piteşti

de | 19.07.2017 16:14 | Actualitate

6 stomatolog# În presa locală a apărut recent informația potrivit căreia cazul a fost clasat
La începutul lunii februarie a acestui an, un medic stomatolog din Câmpulung a fost acuzat de viol. Cazul a provocat destul de mare interes, în condiţiile în care abuzul sexual reclamat viza o minoră de numai şase ani. În timp, cercetările au fost transferate la Piteşti, după ce cauza a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Pe 8 februarie s-a declanşat agitaţia în jurul incidentului reclamat de mama unei copile minore. Aflată la dentist cu fetiţa, femeia a chemat Poliţia şi l-a reclamat pe stomatologul Andi Dobrescu pentru abuz sexual. Ea a susţinut că minora de şase ani, aflată sub anestezie, pe scaunul de la dentist, a atenţionat-o disperată asupra faptului că medicul avea un comportament scandalos, intenţionând să abuzeze de ea. Pe de altă parte, cei din familia medicului (Andi Dobrescu a refuzat să facă declaraţii, deşi i-am solicitat părerea de mai multe ori!) au spus că nu s-a întâmplat nimic aberant în cabinetul stomatologului, acuzaţia apărând, probabil, ca un mijloc de a obţine bani.
Chiar în acea zi a început urmărirea penală, iar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung a fost înregistrat un dosar în acest sens, fapta cercetată fiind violul. Recent, presa din Câmpulung a prezentat un punct de vedere al inspectorului principal Mădălin Zamfir, de la IPJ Argeş, potrivit căruia este posibil ca acest caz să fie clasat, fiind, citez, „un caz frustrant”. Dar, potrivit informaţiilor recente pe care le-am primit de la Parchetul muscelean, la ora actuală activitatea de cercetare penală continuă şi este realizată de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Câmpulung. Ancheta se derulează cu medicul aflat în stare de libertate.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii