Web Analytics
scris marți, 27.08.2024

Cazul Pantelimon. A treia doctoriță adusă la audieri

Pe lista anchetatorilor a mai apărut un medic care le-ar fi certat pe asistente că îi resuscitează pe pacienții care erau „de lăsat”, a transmis Știripesurse.

Cazul Pantelimon. A treia doctoriță adusă la audieri

Femeia a fost audiată ieri iar apoi i s-au transferat fotografiile și conversațiile dintre ea și personalul ATI în serverele de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, iar acum anchetatorii le analizează atent, potrivit Realitatea Plus. Timp de opt ore și jumătate, anchetatorii au verificat telefoanele femeii. Medicul apare în Referatul procurorilor, iar una dintre asistente ar fi declarat la audieri că doctorița i-ar fi certat în momentul în care încercau să țină pacienții în viață.

Citește și: Mihai Gheorghiu despre Eutanasie, Cazul Pantelimon și Colegiul Medicilor: Se moare procedural ”corect” în colonie!

Și asistenta acuzată de mărturie mincinoasă a ajuns din nou în fața anchetatorilor, au transmis sursele citate. Cele două doctorițe acuzate de omor cu premeditare sunt cercetate acum în stare de libertate. Se pot întoarce oricând la spital, dar momentan și-au luat concediu de odihnă.

Oficialii din Sănătate vor să profite de acest caz sinistru pentru a lua în calcul schimbarea legislației și protocoale pentru îngrijirea pacienților aflați în fază terminală și a introduce eutanasia sub o formă mascată. Totodată, se bănuiește că numărul de morți de la Secția ATI a Spitalului Sf. Pantelimon este mult mai mare decât cifrele servite oficial de Ministerul Sănătății.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...