Web Analytics
scris joi, 26.10.2023

Cazul băiatului bătut şi umilit de colege s-a lăsat doar cu sancţiuni disciplinare

„Lucrurile sunt în normalitate prin numirea unui nou director la Școala Gimnazială Costești”, declară inspectorul general Tudosoiu

În luna aprilie 2023 au fost mai multe altercații între elevi la Școala Gimnazială Costești din Argeș. Mai exact, pe internet au apărut filmări în care un băiat în vârstă de 12 ani era șicanat și agresat fizic în repetate rânduri, cu pumnii, cu picioarele, de niște colege, în timpul liber, în oraș, dar și pe trotuarul de lângă școală. Același copil a fost umilit de colege și în toaleta școlii, unde a fost pus să stea în genunchi. După ce imaginile au devenit virale pe internet, pe 6 aprilie a.c., mama băiatului agresat a făcut plângere la poliție (dosar care este încă în lucru). De asemenea, ulterior, în mediul online a apărut și o altă filmare în care o fată era lovită de un băiat la intrarea în aceeași școală.

Cazul băiatului bătut şi umilit de colege s-a lăsat doar cu sancţiuni disciplinare

Contactat telefonic de „Jurnalul de Argeș”, inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu ne-a spus că, în urma cercetării care a avut loc la școala din Costești, față de copii s-au luat măsuri disciplinare, dar nu a fost vorba despre exmatriculări, și că, de atunci, nu au mai fost probleme.
„Cercetare la nivelul unității de învățământ. Nu știu să vă spun pe de rost sancțiunile pe care le-au primit elevii respectivi, dar știu că au fost chemate familiile la școală, s-a făcut intervenția psihologului școlii. Acum, lucrurile sunt în normalitate și prin numirea unui nou director”, ne-a mai declarat „generalul” Dumitru Tudosoiu. Noua directoare a Școlii Gimnaziale Costești este Lucreția Șerban, profesoară de matematică. Fosta directoare, Daniela Irimia, și-a dat demisia la scurt timp după începerea anchetei.

Citește și Rechizitoriu. Educatoarea Conea era de serviciu când Alexia a părăsit CTF Găvana şi a fost abuzată de mai mulţi bărbaţi

Citește și Se rejudecă procesul terenului de pe Transfăgărăşan, învecinat cu cabana ex-deputatului Radu Vasilică

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Argeș. Minoră dispărută

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării din...

Ultimele articole

Argeș. Minoră dispărută

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării din...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită