Web Analytics

Cauza incendiului de la Adient

de | 9.11.2019 19:10 | Actualitate

Vineri seara, un incendiu a izbucnit la compania Adient din Pitești. În clădire se aflau 550 de angajați, care s- au auto- evacuat. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au suferit atacuri de panică. Mai multe informații AICI.

Reprezentanții firmei Adient au trimis un comunicat de presă în care menționează cauza incendiului și măsurile luate anterior:

Pe 8 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00, în urma alarmării, personalul a intervenit la fața locului pentru a limita propagarea incendiului, în același timp fiind informat și Serviciul de Urgență 112.

Toți cei 550 de angajați din schimbul 2, ce se aflau la acel moment în fabrică, s-au auto-evacuat cu succes, respectând procedurile de siguranță. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale din partea paramedicilor: o angajată a firmei de pază și o angajată ADIENT ce a suferit un atac de panică. Ambele angajate se află acum în afara oricărui pericol.

În urma intervenției pompierilor, în jurul orei 22:00, s-a concluzionat că situația este sub control, cauza posibilă fiind un scurt circuit. Incendiul nu a afectat și alte spații din incinta fabricii.

Activitatea schimbului 2 a fost suspendată, compania asigurând transportul angajaților în condiții de siguranță, iar schimbul 3 a fost anulat. Activitatea în fabrică va fi reluată conform programului stabilit.

Felicităm colegii pentru capacitatea de răspuns la evacuarea fabricii și mulțumim ISU Argeș pentru intervenția rapidă și profesionalism.

Sursă foto: Info Trafic Pitești

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii