Cauți cadouri speciale de Crăciun pentru copiii tăi? Alege un set Playmobil!

de | 15.11.2021 15:37 | Actualitate

Seturile Playmobil sunt unele dintre cele mai populare jucării pentru copii. Acestea solicită creativitatea copiilor și implică diverse tipuri de jocuri de rol tematice. Copiii pot învăța prin joacă despre lumea ce îi înconjoară, ceea ce este foarte important pentru micuți. Au fost create de producători germani și, cu siguranță, copilul tău le va iubi. Iată, mai jos, câteva exemple de seturi Playmobil pe care le poți face cadou anul acesta de Crăciun copilului tău.

Playmobil Take Along Modern Dollhouse

Cei mici se vor distra cu siguranță cu acest set de la Playmobil. Carcasa se deschide pentru a dezvălui o casă cu 2 etaje și 4 camere. Toate camerele sunt complet mobilate, inclusiv bucătăria, camera de zi, baia și dormitorul. Această casă de joacă include 3 figurine, 2 câini, un biberon și un scaun înalt împreună cu alte accesorii. Setul Playmobil le va permite celor mici să își dezlănțuie creativitatea în jocuri de rol.

Playmobil Ghostbusters

Dacă copilul tău este fan Ghostbusters, atunci cu siguranță îi va plăcea acest set de la Playmobil. Este un vehicul de acțiune legendar, care ajută la capturarea fantomelor. Acoperișul mașinii este detașabil și oferă mult spațiu pentru a instala capcana de fantome cu laser. Playmobil Ghostbusters are, de asemenea, sunete și lumini originale pentru a îi captiva și mai mult pe cei mici. Vine cu 2 figurine pentru ca cei mici să poată face jocuri de rol.

Playmobil Rulota de vară

Această rulotă drăguță de vară complet echipată este perfectă pentru ca cel mic să se bucure de ore întregi de distracție, simulând o evadare în aer liber. Dotat cu bucătărie, mini-baie și paturi pentru întreaga familie, precum și ustensile de bucătărie și mobilier de exterior, este jucăria perfectă pentru perioada vacanței. Poate aveți deja o rulotă sau cel mic își dorește una, iar cu acest set Playmobil îi puteți îndeplini măcar o parte din dorință.

Playmobil Piramida Faraonului

Pentru tinerii exploratori și viitori arheologi, precum și pentru cei care doresc să aibă o jucărie unică în casa lor, Playmobil a recreat interiorul unuia dintre cele mai emblematice și misterioase monumente. Această piramidă include, pe lângă trei figurine îmbrăcate pentru ocazie, doi scheleți și o mumie. Există și alte accesorii, cum ar fi un sarcofag, păianjeni, torțe și diverse vase, printre altele. În plus, piramida are diverse capcane, cum ar fi pereți mobili, podea falsă și scări capcană. Totul pentru aventură, în timp ce exploratorii pleacă într-o vânătoare de comori.

Playmobil Elicopter de poliție

Aceasta este una dintre cele mai apreciate jucării Playmobil. Pe lângă faptul că include două figurine, pilot și polițist, lanterna sa LED detașabilă atrage atenția pentru a oferi mai multă emoție ieșirilor în căutarea hoților răi și a dușmanilor legii. Acest elicopter cu lumini și sunet oferă și elice mobile și o cabină cu ușă în care pilotul poate fi așezat. Are și alte accesorii precum replici de arme și scări.

Playmobil Autobuzul școlar

Acest autobuz școlar distractiv, vopsit în acea culoare galbenă caracteristică, include tot ce aveți nevoie pentru a duce figurinele la școală. Are trei figurine, doi copii și un șofer, care au rucsacuri și alte accesorii. Acoperișul caravanei este detașabil, astfel încât să poate găzdui cu ușurință păpușile în locurile lor.

Playmobil Hiccup și Toothless

Din saga Dreamworks How to Train Your Dragon vine acest set care include figurina lui Hiccup în ținuta lui de călăreț și dragonul Toothless, care își poate sufla din gură. Hiccup include pelerină sa de zbor, iar Toothless este echipat cu lumini LED care iluminează crestele spatelui. Luminile sunt alimentate de o baterie AAA, iar dragonul măsoară 38 x 49,5 x 20 cm. Oricine s-a bucurat de aceste filme nu va dori să rateze acest pachet, fie că este vorba de jocuri sau de colecție. Dacă știți că cel mic este fan al acestor filme, cu siguranță această jucărie Playmobil va fi un cadou excelent.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii