Câți piteșteni s-au autorecenzat. Argeșul, în topul primelor 8 județe din țară

de | 27.04.2022 11:10 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Recensământul populației și al locuințelor se desfășoară în perioada 14 martie – 15 mai. „După prima lună, 110.000 de argeșeni, dintre care 26.000 de locuitori ai Piteștiului, reprezentând aproape 20% din populația municipiului reședință de județ, s-au autorecenzat. Județul Argeș se află, în prezent, în topul primelor 8 județe din România în ce privește numărul de persoane recenzate”, transmite Primăria Pitești.

Din 14 martie, a început prima etapă a Recensământului – etapa de autorecenzare, iar cetățenii sunt încurajați să participe la această etapă, completând online, de pe orice telefon inteligent, tabletă sau calculator cu acces la Internet, formularul de preînregistrare disponibil pe www.recensamantromania.ro și apoi chestionarul de recensământ primit pe e-mail.

Citește și Fiscul va publica lista datornicilor din primul trimestru al anului 2022

Procedura poate fi efectuată până pe 15 mai 2022 și vine cu o serie de avantaje: o zi liberă plătită, fie că lucrezi la stat sau la privat, completezi online oricând, de oriunde și ușor, protecție și siguranță sanitară.

Piteștenii sunt asistați în procesul de autorecenzare prin intermediul celor 7 centre organizate la nivelul municipiului Pitești, în următoarele locații:
• PT 517, zona Centru, lângă Banca Comercială Română;
• PT 517, zona Centru, lângă Banca Comercială Română;
• PT 1005, cartier Prundu, lângă bl. B7;
• PT 803, cartier Craiovei, în Parcul Tineretului, lângă bl. 12;
• PT 612, cartier Trivale, Aleea Mihail Lungeanu, lângă bl. D8bis;
• PT 907, cartier Găvana, str. Dr. Carol Davila, lângă bl. B6;
• Bloc S5, sc. F, parter, str. Gheorghe Țițeica (vizavi de LISA DRAXLMAIER).
Program de funcționare:
luni-vineri: 09:00 – 19:00;
sâmbătă-duminică: 09:00 – 13:00.

Etapa următoare a recensământului impune persoanelor care nu s-au autorecenzat un interviu față în față cu un recenzor, la domiciliu, în perioada 16 mai – 17 iulie 2022, recenzarea fiind obligatorie, prin lege. Recensământul se desfășoară o dată la 10 ani.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești
Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești

Excelența Sa Sofian Qudah, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al Iordaniei în România, a efectuat o vizită la Primăria Pitești, în data de 24 mai 2022, având o întâlnire de lucru cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea....

Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri
Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict şi două percheziţii domiciliare, la locuințele a două...


Loading RSS Feed