Web Analytics

Câţi bani primeşte Monica Anghel pentru funcţia de director artistic al Centrului Cultural Judeţean Argeş

de | 17.01.2019 13:01 | Politica si Administratie

După cum Consiliul Județean a anunțat într-o recentă conferință de presă, începând de anul acesta, interpreta Monica Anghel este noul director artistic al Centrului Cultural Judeţean Argeş. Vedeta deţine funcția pe perioadă determinată, până la data de 31 decembrie 2019, cu posibilitatea prelungirii cu acordul ambelor părţi. Ce nu s-a precizat în respectiva conferință este suma pe care Monica Anghel o va primi pentru această funcție în care a fost desemnată în baza O.G. 21/2007 privind instituţiile şi companiile de spectacole sau concerte și nu prin examen.

Ei bine, Monica Anghel va primi un venit net de 4835 de lei, bani pe care îi va încasa de la Centrul Cultural Județean Argeș. Vedeta va face naveta de la București, unde locuiește, la Pitești, dar nu chiar zilnic, după cum însăși artista a mărturisit.
„Potrivit legii speciale în care instituțiile de spectacole funcționează, personalul acestor instituții are un program nenormat și împărțit inegal. Acest lucru înseamnă că pot fi zile în care să nu aibă activitate și zile în care să presteze chiar și câte 16 ore de muncă”, a explicat Araxi Negoșanu, managerul Centrului Cultural Județean Argeș.
Reamintim că în conferința de presă a Consiliului Județean Argeș de săptămâna trecută, Monica Anghel a anticipat întrebările jurnaliștilor și a afimat, mai în glumă, mai în serios, că pentru postul de director artistic o recomandă „vocea și talentul”, parafrazând o replică celebră din filmul „B.D. la munte și la mare” (1971).
De la începutul acestui an, în cadrul Centrului Cultural Judeţean Argeş funcţionează o nouă secţie – Secţia de Divertisment. Monica Anghel a anunțat deja câteva nume de artişti consacrați la nivel naţional care vor participa la spectacolele secției. Este vorba despre actorii Paul Ipate și Alexandra Crişan Cătălina Grama (Jojo).
Departamentul a fost înfiinţat ca urmare a unei hotărâri adoptate în şedinţa Consiliului Judeţean din luna decembrie 2018, prin care a fost reactualizată organigrama Centrului Cultural Judeţean.
I.M.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ca salariat la stst nu ai voie sa-ti faci serviciul la fara frecventa. Chiar nu se mai gasesc oameni talentati in Arges, de aducem persoane de la Bucuresti sau sunt interese obscure? Se repeta situatia de la teatru, unde se angajaza nulitati care nu au nici o legatura cu cultura si cu managrmentul. Pacat de intentiile bune ale presedintelui Consiliului Judetean, daca subalternii fac ce vor.