Web Analytics

Cătălina Maria Dinu va fi ”Prefect pentru o zi” în Argeș

de | 29.04.2022 17:51 | Actualitate, Politica si Administratie

Radu Perianu a anunțat cine îi va lua locul pentru o zi la Prefectura Argeș. Este vorba de Cătălina Dinu, elevă a Liceului de Artă “Dinu Lipatti”. Aceasta va fi Prefect pentru o zi, luni, 2 mai.

Prefectul de Argeș transmite:

“Ideea proiectului aparține Federației Județene de Tineret. Noi am spus “Da”  și tânăra a fost selectată de către FJT Argeș.Consider că este un mod de a conecta noua generație la viața din instituțiile publice.

Citește și:Argeș. Restricții de circulație de Ziua Muncii. Vezi cum se circulă

Are 18  ani și este din Pitești. Elevă a Liceului de Artă “Dinu Lipatti” la specializarea Arhitectură, Cătălina Maria Dinu a participat la concursuri naționale de creație, la Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei, este membră a Asociației Culturale de Tineret “Vatra”, dar face parte și dintr-un club sportiv. Model al unei case de modă din Pitești, tânăra a participat și la Festivalul Internațional de Modă “Culorile Toamnei” .

Citește și: Noaptea Muzeelor se organizează în format normal după două ediții desfășurate în pandemie

Tânăra desemnată va participa alături de mine la întâlnirile programate  și atât eu cât și colegii din Prefectură suntem pregătiți să îi răspundem la întrebările pe care le are. 

Dacă doriți să o cunoașteți vă așteptăm luni, 2 Mai, de la ora 11 la instituția noastră  din Bulevardul Republicii, nr 67 , sediul BNR, intrarea laterală stânga.”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole