Web Analytics
scris marți, 20.12.2022

Cătălin Popa, CSM Pitești: ”Suntem foarte aproape de o nouă participare la Olimpiada de la Paris”

Astăzi a avut loc premierea celor mai buni sportivi legitimați la Clubul Sportiv Municipal Pitești. Alături de directorul Cătălin Popa au fost prezenți, primarul muncipiului Pitești, Cristian Gentea, city managerul, Lucrețiu Tudor, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Bughiu, directoarea LPS Pitești, Dana Mihai și numeroși oameni apropiați sportului argeșean.

Cătălin Popa, CSM Pitești: ”Suntem foarte aproape de o nouă participare la Olimpiada de la Paris”

Cătălin Popa: ”A fost un sfârșit de an cu multe realizări, cu rezultate în cadrul Clubului Sportiv Municipal Pitești, au fost premiați sportivii de top ai acestui club. Fiecare secție în parte și-a desemnat câte trei reprezentanți din cadrul clubului în funcție de rezultatele obținute pe parcursul anului 2022. Stăm foarte bine din punct de vedere al rezultatelor vizavi de ceea ce ne-am propus și ceea ce am realizat.

Citește și Pensiile speciale vor fi recalculate

Am obținut mult mai multe medalii și rezultate de cât ne-am propus. Pot să spun că sunt foarte bucuros că am punctat la nivel internațional, suntem foarte aproape de o nouă participare la Olimpiada de la Paris din anul 2024 printr-o sportivă a secției de judo, Florentina Ivănescu. În momentul de față este plecată la un concurs masters și o așteptăm să revină să confirmăm acest rezultat. În rest, țin să mulțumesc tutoror celor prezenți astăzi”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...