Web Analytics

Cătălin Mîndroc, candidat PSD Argeș pentru Camera Deputaților: “Este nevoie să sprijinim firmele și producătorii autohtoni!”

de | 28.11.2020 11:51 | Actualitate, Politica si Administratie

La doar 34 de ani, a condus mai multe societăți din postura de director general ,societăți din domeniul comerțului intern și internațional, Cătălin Mîndroc este candidat al PSD Argeș pentru Camera Deputaților. Formator de conexiuni cu furnizorii externi, participând în delegații în China, Turcia , Italia, India, Cătălin Mîndroc își propune să își pună experiența în Parlament în sprijinirea producătorilor autohtoni.

“Antreprenor de la o vârstă fragedă, am condus, din postura de director general, societăți pe care am reușit să le dezvolt intr-un termen foarte scurt . Am respectat tot timpul munca și regulile care fac posibilă performanța. Am intrat în politică pentru că România are nevoie acum de lideri competenți, preocupați de viitorul și bunăstarea cetățenilor ei. Consider că pentru o dezvoltare rapidă a țării noastre este nevoie să sprijinim firmele autohtone, producătorii români indiferent de domeniul lor de activitate, să le facilităm o dezvoltare rapidă și solidă, pentru ca aceste societăți să ofere locuri de muncă plătite la nivel european. Voi propune măsuri legislative pentru dezvoltarea IMM-urilor prin acordarea de grant-uri, programe de start-up și acordarea de credite cu dobândă fixă.”, declară Cătălin Mîndroc.

Realizat de Asociația Jurnalul de Argeș la comanda PSD – Organizația Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii