Cătălin Măruţă vine la Târgul de Crăciun de la Mioveni

de | 16.11.2016 11:43 | Actualitate

Cunoscutul prezentator TV Cătălin Măruță va fi prezent pe 17 si 18 decembrie la prima ediție a Târgului de Crăciun de la Mioveni și va condimenta cu verva lui spectacolele surpriză oferite de organizatori.

Târgul va fi deschis în data de 15 decembrie și va funcționa, în Centrul Civic din Mioveni, zi de zi, între orele 09.00 – 22.00, până pe data de 30 decembrie sau în funcție de disponibilitatea participanților/producătorilor prezenți. Primăria Mioveni și Centrul Cultural Mioveni vor organiza timp de patru seri consecutiv, spectacole de muzică, la care vor participa o serie de artiști cunoscuți, mult îndrăgiți, atât de copii, cât și de părinți. În fiecare zi a târgului vor fi momente de animație pentru cei mici și multe alte surprize pentru toate vârstele.
După cum promite primarul Mioveniului, Ion Georgescu, de la acest Târg nu va lipsi nici Moș Crăciun, care îi va aștepta pe copii, zilnic, în căsuța sa special amenajată și decorată, de lângă brad. Aici, prichindeii vor avea prilejul să facă o minunată incursiune în lumea plina de cadouri a lui Mos Crăciun, vor avea posibilitatea să îi scrie o scrisoare sau chiar să transmită personal „Moșului” dorințele.
„Târgul de Crăciun de la Mioveni dorește să impresioneze prin multe aspecte, de la organizare și până la calitatea produselor prezentate, dar cel mai mult ne dorim, ca împreună cu participanții și vizitatorii, să redescoperim atmosfera magică a sărbătorilor de odinioară, să transformăm Centrul Civic al orașului într-un paradis de lumini şi culori, sunete şi mirosuri specific – cozonac, prăjituri de casă, măr copt, vin fiert cu scorțișoară” a precizat Ion Georgescu. D.G.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii