Web Analytics
scris miercuri, 07.02.2024

Cătălin Drulă acuză că primarii și viceprimarii USR sunt „hărțuiți” de DNA

Liderul USR, Cătălin Drulă, acuză „hărțuirea primarilor și viceprimarilor USR folosind instituțiile de forță”, după anunțul DNA privind începerea urmăririi penale a Flaviei Boghiu, viceprimarul Brașovului.

Cătălin Drulă acuză că primarii și viceprimarii USR sunt „hărțuiți” de DNA

Citește și: Percheziții DNA la Primăria Brașov


„Disperarea celor care știu că li se apropie sfârșitul politic. Astăzi este despre hărțuirea primarilor și viceprimarilor USR folosind instituțiile de forță”, a scris Drulă pe pagina sa de Facebook. Acesta afirmă că Flavia Boghiu, viceprimarul USR al Brașovului, a fost chemată la DNA în urma unei plângeri făcute de viceprimarul PNL și un dezvoltator imobiliar care voia să construiască blocuri pe dealurile Brașovului, dar a fost oprit de USR.

Citește și: Marius Voineag: DNA nu a solicitat informații de la SRI care pot deveni probe în dosarele de corupție, dar va solicita pe viitor


„E același rechin imobiliar care i-a transmis public Flaviei că vrea să o vadă în scaun cu rotile. Serviciul de Administrare Patrimoniu, instituția care a dat în folosință spațiul pentru organizarea unui eveniment cultural, era condusă, culmea ironiei, chiar de viceprimarul care a făcut plângerea penală. Un dosar atât de absurd, încât a fost clasat în primă fază, în anul 2022. Acum suntem în an electoral. Dosarul a fost redeschis. Convenabil pentru PNL”, afirmă liderul USR.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *