Web Analytics

Cătălin Drulă a fost ales președinte al USR, din primul tur 

de | 10.07.2022 13:36 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Cătălin Drulă a fost ales președinte al USR, încă din primul tur. Acesta ocupa funcția interimar, după demisia lui Dacian Cioloș.

Șase persoane au candidat acum pentru funcția de președinte al USR. Cel mai cunoscut contracandidat al lui Drulă a fost Octavian Berceanu, fostul comisar-şef al Gărzii de Mediu. 

Citește și: Cazul ginerelui corupt, Andrei Stancu, arestat de DNA

Cătălin Drulă a fost ales cu peste 71% dintre voturi, încă din primul tur. Imediat după anunțarea rezultatelor, Drulă a declarat: ”Am cerut un mandat clar și partidul mi l-a dat. Este un mandat pentru a face opoziție clară actualei guvernării falimentare. Nu mai avem timp de politică imatură și vedetisme în USR. Suntem aici să le spunem românilor că există speranță. După ani grei de pandemie s-au trezit cu trădarea lui Iohannis, care a adus PSD la guvernare. Este o criză economică care nu era inevitabilă, cel puțin în amploare ei, ci este provocată de guvernarea PNL și PSD care îndatorează țara. Eu sunt aici să vă spun că se poate, putem avea bună guvernare și politicieni implicați. Nu se poate peste noapte sau miraculos, dar cu muncă, tenacitate și perseverență lucrurile se pot face. Suntem puțini care vrem o Românie prosperă”.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii