Web Analytics

Cătălin Bulf, la lansarea candidaţilor PMP în Argeş: „Vom folosi banii publici pentru a crea locuri de muncă şi bunăstare în Piteşti”

de | 20.04.2016 16:49 | Politica si Administratie

Sâmbătă, 16 aprilie, în faţa a aproape 1.000 de oameni, PMP Argeş şi-a lansat la Casa Sindicatelor din Pitești candidaţii pentru alegerile locale din iunie. Invitatul de prim-rang al evenimentului a fost chiar preşedintele PMP – Traian Băsescu, însoţit de prim-vicepreşedintele Cristian Diaconescu, originar din Argeş şi fost ministru de Externe și Dorel Onaca, secretar general al PMP. Iar cel care s-a ocupat ca totul să fie organizat ca la carte a fost președintele PMP Argeș – Cătălin Bulf.

„Dacă nu îi batem pe ăștia acum, ăștia fură și apa din lacul Vidraru și îl acuză pe Dumnezeu”

După ce a prezentat candidaţii pentru toate cele 102 localităţi din judeţ, preşedintele PMP Argeş – Cătălin Bulf, cel care este şi candidatul partidului la Primăria Piteşti, a avut un speech foarte interesant: „Suntem singurul partid din Argeș care are cinci doamne candidate la primării. E pentru prima dată când un partid participă la alegeri fără să aibă un parti-pris cu PSD sau PNL. Și tocmai din acest motiv suntem șicanați și amenințați. Cel mai recent exemplu este cel al candidatului nostru de la Vulturești, care a fost lovit cu mașina de un contracandidat și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Stăm într-un județ în care în ultimii 26 de ani s-au pierdut 30.000 de locuri de muncă, de la Arpechim și Rolast până la ARO și Grulen. Dacă nu îi batem pe ăștia acum, ăștia fură și apa din lacul Vidraru și îl acuză pe Dumnezeu. Vom schimba paradigma administraţiei locale. Vom folosi banii publici pentru a crea locuri de muncă și bunăstare în Pitești”. În încheiere, Cătălin Bulf le-a dat și un sfat celor 102 candidați ai PMP Argeș pentru posturile de primari: „Mergeți la oameni, bateți din ușă în ușă. PMP-ul va pune în mişcare judeţul Argeş”.

Cristian Diaconescu: „Argeșul merită mult mai mult decât a primit până acum”

Au urmat apoi ca și vorbitori Dana Bădoi, candidatul PMP la Primăria Brăduleț și Sorin Popescu, de la organizația de tineret a PMP Argeș.
Fost ministru de Externe și acum prim-vicepreședinte al PMP, Cristian Diaconescu, originar din Argeș, a declarat: „Argeșul merită mult mai mult decât a primit până acum”.

Traian Băsescu: „Cheia alegerilor locale e corectitudinea față de comunitățile cărora ne adresăm”

La rândul său, preşedintele Traian Băsescu a declarat: „Acest partid va fi cândva un partid de 35-40% care va decide destinele României în favoarea românilor şi nu a partidelor. Acest partid nu este partidul lui Băsescu, este partidul vostru. Sunt aici doar din obligația de a fi corect și moral față de români. Nu mai vreau nimic pentru mine ca om politic. Cheia alegerilor locale e corectitudinea faţă de comunităţile cărora ne adresăm. România este țara cu cel mai mare nivel al abandonului școlar din Uniunea Europeană – 18%. Iar responsabilitatea pentru abandonul școlar nu este la Ministerul Educației, ci la primării. Candidații noștri trebuie să își propună reducerea abandonului școlar în comunitățile în care trăiesc”.

Băsescu, atac la Ionică și Pendiuc: „E mult mai convenabil să pui pavele în fiecare an, decât să asiguri medicamente și dotări în spitale”

Referindu-se la criza bebelușilor din Argeș și la dotările precare din spitalele din Pitești și din județ, Traian Băsescu i-a atacat și pe vicele Ionică și pe primarul Pendiuc: „E mult mai convenabil să pui pavele în fiecare an, decât să asiguri medicamente și dotări în spitale. De la dotări nu se primește comision, de la pavele e altă socoteală. Corect e ca primarii să afișeze în fiecare zi facturile pe care le au și contractele cu diverși prestatori. Dacă domnul Pendiuc ar fi pus facturile pentru pavele și s-ar fi văzut că sunt sparte, cetățenii ar fi reacționat”.
Băsescu a taxat și scăderea masivă a investițiilor aduse în Argeș în ultimii ani: „Proximitatea Argeșului față de București îl recomanda ca pe un loc în care e bine să investești. Grija administrației locale din Argeș a fost să aibă cât mai mulți șomeri ca să îi poată manipula la alegeri”.
Denis Grigorescu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii