Web Analytics

Patru ani de închisoare pedofilul care a pipăit două fetițe în ștrand

de | 19.01.2018 23:41 | Actualitate

 pedofil
 
 
 
Bărbatul care, în vara anului trecut a pipăit, în ștrand, două fetițe din Pitești, cu pretextul că le învață să înoate, și-a primit sentința. Judecătoria Piteşti a dispus ca 
Nicuşor Iordache să execute 3 ani închisoare, pedeapsă care va fi sporită cu 1 an inchisoare, „inculpatul urmând a executa pedeapsa de 4 ani închisoare” și să achite câte 25.000 de lei pentru fiecare dintre cele două fetiţe, ca daune morale. 
 
„Condamnă pe inculpatul Iordache Nicuşor la două pedepse de câte 3 ani închisoare pentru săvârşirea a două infracţiuni de agresiune sexuală prevăzute de art. 219 alin. 1 şi alin. 2 lit. c C.p. cu aplic. art. 396 alin. 10 C.p.p. In baza art. 67 alin. 1 C.p. comb. cu art. 55 lit. a C.p. interzice inculpatului exercitarea drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b şi n C.p., respectiv dreptul de a fi ales in autorităţile publice sau in orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a comunica cu persoanele vătămate minore Cimpoacă Elena Cătălina şi Ciucă Maria Diana, sau cu membri familiei acestora ori de a se apropia de acestea pe o perioadă de 2 ani cu titlu de pedeapsă complementară aferentă fiecărei pedepse principale” se arată pe site-ul Judecătoriei Pitești.
 
Decizia instanței piteștene poate fi atacată cu recurs. 
 
Faptele s-au petrecut, în vara anului trecut, la ştrandul din strada Costache Negri. Cele două fetițe se aflau în piscină împreună.
 
Potrivit celor mărturisite de copile, Nicuşor Iordache, s-ar fi oferit să le înveţe să înoate.
 
În timpul „lecţiilor”, ar fi început însă să le atingă în zonele intime. una dintre fetițe a anunţat persoana care o avea în grijă, care, la rândul ei, a alertat părinţii şi Poliţia. 
 
Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti, unde s-au efectuat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală. 
A fost testat şi nivelul alcoolemiei, stabilindu-se că avea o concentraţie de alcool de 0,43 mg/l în aerul expirat.
 
În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul IPJ Argeş. Ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de arestare preventivă.
 
Bărbatul a fost, ulterior, trimis în judecată, iar săptămâna aceasta Judecătoria Pitești a pronunțat sentința, care însă poate fi atacată cu apel.

 
Sursă foto: curier.ro

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii