Web Analytics

Cât a costat petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran

de | 31.10.2022 07:06 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Fiind un eveniment special, Elon Musk a plătit o sumă pe măsură pentru organizarea petrecerii de Halloween de la Castelul Bran. Potrivit ȘtirileProTv, pentru întreaga petrecere s-au cheltuit 2 milioane de euro.

Sâmbătă seară, în Poiana Brașov, cu puțin timp înainte de ora 23, pentru invitați a fost aprins un spectaculos foc de tabără, apoi artiști care purtau costume de urs au dansat după un ritual străvechi. A urmat un impresionant foc de artificii ce a durat cinci minute. Invitații au fost cazați la hoteluri și vile de lux din Brașov și din zona Branului.

Citește și: Elon Musk a ajuns în România. Unde și-a petrecut noaptea miliardarul

Duminică în jurul prânzului, invitații au plecat la plimbare în Brașov. Aceștia au ajuns la un restaurant cu terasă, rezervat special pentru oaspeții lui Elon Musk. Meniul a costat între 75 și 100 de euro de persoană, iar cel mai cerut preparat au fost pastele în roată de parmezan.

Duminică seară a avut loc petrecerea de la Castelul Bran, locație ce a fost rezervată integral, susțin sursele. Reprezentanții castelului au confirmat faptul că atât duminică, cât și în următoarele zile vor avea loc evenimente private.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *