Câștigătorul Concursului ”Enescu”, secțiunea pian, solistul concertului de joi al Filarmonicii Pitești

de | 12.04.2022 16:01 | Actualitate, Cultura, Home

Orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești vă dă întâlnire joi, 14 aprilie, de la ora 19:00, la un nou concert simfonic. De la ora 19:00, în Sala ”Simfonia”,  artiștii piteșteni și invitații vor interpreta pagini muzicale semnate de W. A. Mozart și A. Dvořák.

Citește și Stadiul lucrărilor la șantierul deschis de la Muzeul Județen Argeș

Dirjorul Hermann Szabolcs, orchestra simfonică și pianistul Josu de Solaun, solistul serii, vor interpreta ”Concertul pentru pian și orchestră nr. 21” de W. A. Mozart. În partea a doua, publicul va audia și ”Simfonia nr. 4” de A. Dvořák.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 40 sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed