Web Analytics

Câştigătorii din decembrie ai campaniei de creare cont online ”Fă-ţi cont online la Apă Canal, iar noi îţi plătim factura”

de | 7.12.2021 18:20 | Actualitate

Societatea Apă Canal 2000 SA desfăşoară din luna iulie a acestui an campania ”Fă-ţi cont online la Apă Canal, iar noi ȋţi plătim factura”, prin intermediul căreia se dorește ca un număr cât mai mare de utilizatori să își creeze cont de client.

În fiecare lună sunt premiaţi 5 utilizatori, prin tragere la sorți, din rândul celor care și-au creat pentru prima dată un cont de client pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro.

La extragerea din 2 decembrie 2021 au fost desemnaţi următorii câştigători:

Jitcu Florin

Petcov Elena

Siia George Daniel

Mazăre Emanuel

Lazăr Nicolae

Citește și Florentin Sorescu și Lucian Costache, validați ca membri ai Uniunii Scriitorilor din România, filiala Pitești

Valoarea premiului acordat este de 200 lei, suma urmând a fi scăzută din următoarea/ următoarele facturi emise de societatea Apă Canal 2000. Campania de creare cont online continuă până la sfârşitul anului 2021, regulamentul oficial al acesteia fiind disponibil pe site-ul societăţii, la secţiunea ”Comunicate de presă”. Următoarea extragere, care va fi şi ultima din această campanie, va avea loc luni, 3 ianuarie 2021.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii