Web Analytics

Castelul Bran, luat cu asalt  după petrecerea miliardarilor

de | 1.11.2022 06:56 | Actualitate, Home

Castelul Bran, redeschis publicului larg, a fost luat cu asalt de mii de oameni care au ținut să vadă încăperile în care au păşit duminică noapte miliardari și actori, conform Știrile Pro Tv .

Jonatan Wolf, turist: „Am auzit multe despre castel şi despre petrecerea de azi noapte, şi am vrut să verific eu însumi.”

Laurențiu Drăgan, antreprenor local: „Acest eveniment a apărut în toate marile publicaţii. în Washington Post şi în New York Times erau articole de câte o pagină în care se menţiona că la Castelul Bran are loc un eveniment! Bugetul de promovare a ţării noastre pe 10 ani nu cred că ar fi putut face ceea ce a făcut acest eveniment în câteva zile.”

Radu Fusea, specialist în turism: „Vorbim de nişte oameni care aveau posibilităţi nelimitate. Orice loc de pe glob era accesibil pentru ei, şi totuşi ei au ales să vină în România. Rămâne de văzut, din propria experienţă, pentru că nu ştim să speculăm momentele de genul, probabil că efectul va fi destul de mic.”

Citește și: Fiul actorului Tim Roth a murit de cancer la vârsta de 25 de ani

Castelul Bran este oricum obiectivul turistic cu cele mai mari încasări din țară. Înainte de pandemie avea venituri anuale de peste 7 milioane de euro.

Petrecerea de Halloween de la Castelul Bran, la care au participat actori şi miliardari, și la care ar fi fost așteptat să ajungă și Elon Musk, a adus un val uriaș de turişti în zona Brașovului. Luni, surse din Ministerul de Interne și din cel al Transporturilor au transmis că Elon Musk nu ar fi fost în ultimele zile în România. Și nici Angelina Jolie, însă au fost pezente alte personalități, precum Peter Thiel, co-fondatorul PayPal, şi soțul său Matt Danzeisen, Ken Howery, și el co-fondator al companiei de plăți on-line, actrița australiană Elle Macpherson.

Sursa: ȘtirileProTv

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *