Web Analytics

Casa Judeţeană de Pensii Argeş eliberează noi bilete de tratament balnear

de | 7.04.2017 09:49 | Actualitate

casa de pensii arges

Casa Judeţeană de Pensii Argeş a stabilit repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 4, datele de prezentare în staţiune fiind în perioada 21 – 24 aprilie.

Au fost alocate automat 41 de bilete de tratament balnear pe baza cererilor înregistrate bilete de tratament în următoarele staţiuni: 1 Mai, Amara, Bala, Buziaş, Covasna, Olăneşti, Moneasa şi Pucioasa.

Eliberarea biletelor se va face în perioada 7 – 13 aprilie, conform planificării care va fi anunţată telefonic fiecărui beneficiar.

Au ramas 17 bilete nealocate, în următoarele staţiuni: Amara – 8 bilete, Buzias – 1 bilet, Geoagiu – 1 bilet, 1 mai – 1 bilet si Pucioasa – 6 bilete.

Contribuţia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.

În cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie şi câştigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuţiei de asigurări sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie 2017 (original sau copie) şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii