Casa Județeană de Pensii Argeș a afișat repartiția biletelor de tratament pentru seria 3

de | 27.03.2017 08:54 | Actualitate

casa pensiiXLa sediul Casei Județene de Pensii Argeș s-a afișat repartiția biletelor de tratament balnear pentru seria 3, datele de plecare fiind în perioada 8 – 11 aprilie 2017. Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției, www.cjparges.ro.

Au fost alocate automat 51 de bilete de tratament balnear pe baza cererilor înregistrate, bilete de tratament în următoarele stațiuni: 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Olănești și Moneasa.

Eliberarea biletelor se va face în perioada 27.03.2017 – 03.04.2017, conform planificării care va fi anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

Au rămas 7 bilete de tratament balnear nealocate în următoarele stațiuni: Bala – 3 bilete, Geoagiu – 1 bilet și 1 Mai – 3 bilete.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie 2017 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii