Web Analytics
scris miercuri, 08.11.2023

Casa de Pensii Argeș. Mai sunt 17 bilete la băi. Cum se distribuie

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că, din seria 17 a acestui an, cu date de plecare în perioada 14 noiembrie – 17 noiembrie, au rămas câteva bilete de tratament balnear nevalorificate:

Casa de Pensii Argeș. Mai sunt 17 bilete la băi. Cum se distribuie

Astfel, mai sunt 5 bilete gratuite în stațiunile: Amara, Hotel Ialomița***; Bala, Hotel Ceres***; Buziaș, Hotel Silvana***.

Și alte 12 bilete cu suportarea unei contribuții* în stațiunile: Felix, Hotel Mureș**; Sovata, Hotel Aluniș***; Saturn, Hotel Hora***.

Cotește și: ÎPS Calinic i-a găsit loc de veci poetei de la Morgă. Mihaela Sandu va fi înmormântată pe Aleea Scriitorilor

Aceste bilete se distribuie prin solicitare directă la Compartimentul bilete de tratament balnear până la 14 noiembrie.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția” – se mai arată în comunicatul de presă al Casei de Pensii Argeș.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta trebuie să aibă la el cuponul lunii octombrie 2023 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Plata contribuției individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghișeul bilete de tratament balnear.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *